logo kapster karin

Balmain Extensions en DoubleHair

Het laten zetten van Hair-extensions is een makelijke methode om snel volume, kleur, structuur en lengte toe te voegen aan uw eigen haar. Om uw haar van hair-extensions te voorzien maak ik gebruik van de producten van het topmerk Balmain paris.
Balmain staat voor kwaliteit. De extensions worden gemaakt van met de hand geselecteerd 100% echt haar en zijn ontwikkeld met 35 jaar ervaring.

Extensions of DoubleHair?
Extensions zijn losse plukjes haar die afzonderlijk worden bevestigd door middel van een wax-bondje. DoubleHair is een matje samengesteld uit circa 20 losse Extensions. Het eigen haar wordt door de strip DoubleHair heengehaald en vastgezet door middel van wax-bondjes.Verschillen:
Extensions worden vooral gebruikt om je kapsel te verfraaien. Denk bijvoorbeeld aan een gekleurde lok of highlights. Ook kan een speciale lok worden ingezet waarin sieraden zijn verwerkt (zie boven).
Doublehair wordt gebruikt om meer volume, lengte en dikte aan je haar toe te voegen. DoubleHair is verkrijgbaar in een pakket waarin een Extensions, DoubleHair en verzorgingsproducten zijn opgenomen. Bij gebruik van deze producten zit er 6 maanden garantie op de haarkwaliteit van de producten.
DoubleHair kan ongeveer 3 tot 4 keer opnieuw worden ingezet. Bij Extensions is dit niet mogelijk. Herplaatsing is ongeveer om 8 weken nodig, afhankelijk van de snelheid waarmee je eigen haar groeit.

Hoe worden extensions aangebracht?
Bij de bevestiging van Extensions en DoubleHair wordt gebruik gemaakt van wax-bondjes. De bondjes worden met een speciale tang iets verwarmd, waardoor de verbinding tot stand komt. Hieronder is dit proces te zien.


Verzorging
Goede haarverzorging is essentieel om uw haar gezond en glanzend te houden. Dat geldt niet alleen voor de natuurlijke haren, maar ook voor de toegevoegde extensions. De nieuwe Balmain haircare lijn is speciaal ontwikkeld om die extra verzorging te geven en zowel uw eigen haar als het toegevoegde haar in perfecte conditie te houden.

Balmains verzorgingslijn bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Hair Mask en Shine Spray.

De Shampoo en Conditioner, geschikt voor dagelijks gebruik, zijn verrijkt met mineralen en groene thee extracten voor een optimale reiniging en voeding van uw haar en uw hoofdhuid.
De Hair Mask is een wekelijkse behandeling van 5 minuten, waarbij uw haar wordt versterkt en meer vitaliteit en glans krijgt.
De Shine Spray geeft niet alleen een stralende glans aan uw haar, maar beschermt het ook tegen uitdrogingen gespleten punten.

6 Maanden garantie!
Bij het gebruik van de Balmain Hair Care produkten krijgt u 6 maanden garantie op de haarkwaliteit van Human Hair extensions en DoubleHair. Hoe beter u voor uw extensions zorgt, hoe langer ze meegaan.