logo kapster karin

www.balmainhair.com

Balmain Extensions en DoubleHair

Het laten zetten van Hair-extensions is een makkelijke methode om snel volume, kleur, structuur en lengte toe te voegen aan uw eigen haar. Om uw haar van hair-extensions te voorzien maak ik gebruik van de producten van het topmerk Balmain Paris.
Balmain staat voor kwaliteit. De extensions worden gemaakt van met de hand geselecteerd 100% echt haar en zijn ontwikkeld met 35 jaar ervaring.

Informatie over Extensions en DoubleHair >

Informatie over het inbrengen >

Producten
Extensions en DoubleHair zijn er in allerlei vormen en kleuren. Ook heeft Balmain speciale producten ontwikkeld voor de verzorging van de Extensions/DoubleHair. Voor alle mogelijkheden verwijzen wij u naar de website van Balmain: www.balmainhair.com. Hieronder staan enkele voorbeelden:

Prijzen
Er zijn vele soorten Hairextensions en DoubleHair. Er is verschil in lengte en in kleur. Je kunt kiezen voor krulllend of juist stijl haar. De mogelijkheden lijken oneindig. Vanwege de vele verschillende mogelijkheden is het niet mogelijk van alle soorten en combinaties prijzen te vermelden. Om toch een indicatie te geven staan hieronder vanaf-prijzen voor het inzetten van een losse hairextension en voor een complete haarverlenging:

Het laten inzetten van 5 losse extensions is mogelijk vanaf 36,-. In deze pijs is het volgende inbegrepen:
- 5 losse extensions van 30 cm lang
- knippen
- het inzetten van 5 losse extensions
Een complete haarverlenging is mogelijk vanaf 290,-. In deze prijs is het volgende inbegrepen:
- haarverlengingspakket bestaande uit 10 losse extensions en 5 DoubleHair strips met 30cm lang haar
- knippen
- inzetten van het haarverlengingspakket
- verzorgingspakket
- 6 maanden garantie op producten bij gebruik verzorgingspakket


Verzorging
Een kapsel moet worden verzorgd om er mooi uit te blijven zien. Een kapsel met extensions heeft een speciale behandeling nodig. Met de producten van Balmain geven deze speciale behandeling die het haar nodig heeft. Balmain garandeert de topkwaliteit van het ingezette haar voor 6 maanden wanneer het kapsel wordt verzorgd met de producten van Balmain.
Hieronder staan de verzorgingsproducten van Balmain:

Shampoo
Een zachte hydraterende shampoo verrijkt met "Groene Thee' extracten.
 
250ml
€ 13,95
Conditioner
Voedt en herstlet het haaar naar zijn natuurlijke balans. Ontklit, verzacht en geeft bescherming en glans en maakt het haar makkelijk te borstelen. Verrijkt met 'Groene Thee' extracten.
 
250ml
€ 13,95 
Masker
Verzorgend en herstellend haarmasker voor droog en beschadigd haar. Versterkt van binnenuit. Verrijkt met 'Groene Thee' extracten.
 
150ml
€ 15,95
Glansspray
Geeft stralende glans aan het haar en maakt het haar niet zwaar en vet. Voorkomt droge punten en is UV-beschermend. Geschikt voor dagelijks gebruik
 
75ml
€ 15,95
Borstel

 
-
€ 9,95
Pakket
Pakket bestaande uit een tasje met shampoo, conditioner, masker, glansspray, borstel en een brochure.
 
-
€ 59,95

6 Maanden garantie!
Bij het gebruik van de Balmain Hair Care produkten krijgt u 6 maanden garantie op de haarkwaliteit van Human Hair extensions en DoubleHair. Hoe beter u voor uw extensions zorgt, hoe langer ze meegaan.